TTTM klapka w przepustnicy sie zamyka,jak sie myle niech ktos mnie poprawi,u mnie jest to samo.
ksenony ciąg dalszy, proszę o poradę
Zwiń
X
-
Kup, zamontuj - gliny zabiorą ci dowód.
musisz mieć:
-spryski
-samopoziomowanie(od biedy chyba można wykorzystac to pokretło przy właczniku)
Ps. W sumie to nieźle potaniały te zestawy, jakiś rok temu to ponad tysiaka albo i więcej kosztowały.A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
skalmar99, ale to sa tylko wkladki do zwyklych reflektorow. A ksztalt lustra w normalnym reflektorze nie jest przystosowany do swiatla z ksenonow. Do tego nie bedziesz mial dlugich. Ale w sumie to po co, skoro to swieci od drogi, az po horyzont Pierwsza wieksza kontrola drogowa i z dowodem mozesz sie pozegnac
Komentarz
-
-
Kumpel zakupil takie cus do civica - zalozyl i do lansu sa super. Ale snop swiatla jak w latarce :shock: - gwarancja oslepiania innych. Ale do lansu - fajne
Tyle ze ja bym sie bal ze zaraz sie potopia jakies plastiki a jezeli nawet nie to jak capna to dowodu nie oddadza...pozdrawiam
Markowski
OI AXR 06 185@377
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez splawikKup, zamontuj - gliny zabiorą ci dowód.
musisz mieć:
-spryski
-samopoziomowanie(od biedy chyba można wykorzystac to pokretło przy właczniku)
Ps. W sumie to nieźle potaniały te zestawy, jakiś rok temu to ponad tysiaka albo i więcej kosztowały.
Komentarz
-
-
ale to nawet nie chodzi o przepisy, mnie oslepiaja nawet oryginalnie montowane xenony, czy to swieci mi ktos z tylu czy z przeciwka i (moze jestem dziwny) powaznie zastanawialbym sie przed zamontowaniem czegos co na 100% bedzie wypalalo ludziom oczy...saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez papałMam co prawda oryginalne ksenony ale jeżdżę od ponad roku bez spryskiwaczy i nikt słowa nie powiedział, ani na przeglądzie ani podczas kontroli drogowej.
Zamieszczone przez szkodadrutexA6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
ma klient takie cóś w pasku b5 z soczewkami , założył z 8 miesięcy temu i wygląda to nieżle ale nie jestem pewien czy brał z tej firmy , wydaje mi się że jego przetwornice były większe i tam miał do wyboru chyba kilka stopni " niebieskości " . wziął te najbardziej niebieskie oczywiście :diabelski_usmiech , dla lansu jak to sie mówi :wink: i oczywiśćie jest baaarrdzo zadowolony / no bo co ma bidny mówić jak tysiączek wydał :twisted: /O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
tu kiedys poruszałem yen temat i nadal twierdze po doswiadczeniach że to druciarstwo w OI przed liftem po lifcie lepiej kupić całe klosze kompletne. Tu masz link do tematu który juz był poruszany a w nim link do fotek goscia który OI przerobił:
lub tu masz te fotki jak ci się szukac niechce.
[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez neoxie polecam. Miałem zamienniki wlożone na 10 min. Jarało niemiłosiernie.
Kolega też tak sobie przerobił , jachalismy na światłach w deszcz ochlapała nas z naprzeciwka cięzarówka przez momet nic nie bylo widac a zachwile swiatła zgasły. Co sie okazalo tak klosz sie nagrzał że jak chlapneło to w koloszu zrobiły sie dwi ładne okragłe dziurki i zarówki poszły sie jeba...... PZDR[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
skalmar99, 24 stycznia info w strefie klubu http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...238&start=1755
Komentarz
-
Komentarz